Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Το γράψιμο είναι διασκέδαση!




Ζωγραφιά της Στεφανίας Βελδεμίρη από το Λευκό Παραμύθι. Η μυστηριώδης νονά και ζωγράφος, ετοιμάζει στο μυστικό της εργαστήρι μια μαγική τράπουλα που γεννά ...παραμύθια!
Ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη να ανακαλύψω τη μυστική συνταγή και να φέρω την τράπουλα στο Θησείο. Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, όποιος έρθει στο κτίριο της οδού Ηρακλειδών 54, θα έχει την ευκαιρία να δει τη μαγική τράπουλα από κοντά!



Μαθήματα δημιουργικής γραφής για παιδιά

Όλο και περισσότερα παιδιά δυσκολεύονται να εκφραστούν κι ακόμη περισσότερο να γράψουν. Κι όμως η γραφή θα μπορούσε να γίνει ένα δημιουργικό ταξίδι, αρκεί να δώσουμε το χώρο στα παιδιά να αξιοποιήσουν τη φαντασία τους. Σκεφτήκαμε λοιπόν να τους δώσουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα μέσα από ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής που θα τα κατευθύνει στα πρώτα τους βήματα. Χρησιμοποιώντας ζωγραφιές, ήχους, λέξεις, αντικείμενα, αλλά και μια μαγική τράπουλα βοηθάμε τα παιδιά να αποτυπώσουν τις ιδέες, τις σκέψεις και τη φαντασία τους στο χαρτί και να φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά 9- 14 ετών.
Να σημειώσουμε ότι παιδί που αναπτύσσει δημιουργικά τη γραφή του και μπορεί να ταξινομήσει και να εκφράσει τις σκέψεις του βελτιώνει σημαντικά και τις σχολικές του επιδόσεις.

Για περισσότερα μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210- 522 9339 ή να στείλετε μειλ στο:
info@seminart.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου