Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ένα γράμμα από μια αγαπημένη παραμυθού


Την απόλαυσα πριν από λίγο καιρό μαζί με τα παιδιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Έτσι κι αλλιώς νομίζω πως για τους φίλους του παραμυθιού, η Σάσα Βούλγαρη δεν χρειάζεται συστάσεις...
Η παραμυθοκουζίνα μας, στα πρώτα της βήματα οφείλει πολλά σε όσους έχουν ανοίξει το δρόμο για να φτερουγίσει η φαντασία των παιδιών. Αναδημοσιεύουμε λοιπόν το γράμμα της:

"Αγαπητοί φίλοι των παραμυθιών μου.

Κι αυτήν την Κυριακή, πιστή στις παραμυθοσυναντήσεις μου, θα είμαι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με νέες ιστορίες!

Αλλά, και το Σάββατο όσοι βρεθείτε στον Πειραιά, ελάτε να γνωρίσετε έναν νέο πανέμορφο χώρο που δυο δροσερές και κεφάτες κοπέλες ετοίμασαν με αγάπη για να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά!
Εκεί, στο ζεστό "σπιτικό" της Έφης και της Αλεξάνδρας, θα αφηγηθώ ιστορίες με οδηγό μια... "ΠΥΞΙΔΑ ΜΑΓΕΜΕΝΗ", όπως ονομάζεται ο χώρος τους, ένα νεοκλασικό στον πιο κεντρικό πεζόδρομο του Πειραιά!>
www.magemenipyxida.gr

Τέλος, αν κάποιοι ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο της αφήγησης που κάνω στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μόλις που προλαβαίνετε! Υπάρχουν ελάχιστες κενές θέσεις, που θα κρατήσω ανοιχτές, για λίγο ακόμη, και με πρότίμηση σε όσους θα ήθελαν να συνεχίσουν και σε κάποιον από τους επόμενους κύκλους.

Καλό Μήνα, μια και μόλις ξεκίνησε και καλή δύναμη σε όλους μας γιατί μάλλον... μας χρειάζεται!

Και με την αγάπη μου

Η Σάσα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου