Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Φτιάξαμε τον "Παρελθώνα" και κάναμε μια κολοκύθα σταρ!

Ο Κώστας Στοφόρος, μαγειρεύει παραμύθια με τα παιδιά και πλουτίζει  τις μαγικές του συνταγές!



Η χθεσινή Κυριακή που τόσο καιρό με λαχτάρα περιμέναμε, ήρθε και φεύγοντας μας άφησε τις πιο γλυκές και παραμυθένιες αναμνήσεις. Το αδιαχώρητο επικράτησε "στον κόσμο μου"! Η προσέλευση των παιδιών σε όλα μας τα τμήματα, ξεπέρασε και τις πιο τρελές μας προσδοκίες! Γράφοντας νιώθω αλήθεια πως τα θαυμαστικά έχουν σημαντικό λόγο που υπάρχουν, είναι το αγαπημένου σημείο στίξης!
Κάθε παιδί, έφτιαξε διαλέγοντας από το καλάθι του Κώστα Στοφόρου με περισσή φροντίδα τα συστατικά που ήθελε, μια δική του μικρή ιστορία! Μας τη διηγήθηκε και να λοιπόν, που τώρα ξέρουν πως... φτιάχνονται και έτσι τα παραμύθια!
Μετά, μια κολοκύθα, ένα πλαστικό κουκλάκι κάουμπόις και τα χρώματα του χώρου, μας ενέπνευσαν και όλοι μαζί φτιάξαμε ένα παραμύθι για την κολοκύθα σταρ!






Στα μικρά βιβλιαράκια που είχα ράψει, τα παιδιά υποσχέθηκαν να ζωγραφίσουν το παραμύθι που όλοι μαζί φτιάξαμε!
Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο χτίσιμο του "Παρελθώνα"! Ένα παραμύθι περιπέτειας και δράσης που φτιάχτηκε με τη βοήθεια της "Μαγικής τράπουλας των παραμυθιών"!






Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας υποσχόμαστε νέες συναντήσεις, όπου το γέλιο θα είναι ο πρωταγωνιστής και όπως καλά γνωρίζουμε, ο καλύτερος δάσκαλος! Αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που ένα Κυριακάτικο ηλιόλουστο πρωινό, τα παιδιά, είχαν όρεξη να γράψουν, να μιλήσουν και φεύγοντας να θέλουν να γυρίσουν για να ξαναγράψουν!







Δεν αργήσαμε να βγάλουμε και τα πινέλα και με τα χρώματα που "ο κόσμος μου" έχει και μπόλικα, δώσαμε χρώμα στα παραμύθια, το πρωινό μας και την Κυριακή μας!






Αυτά τα ωραία συμβαίνουν όταν κάποιος κάνει τον κόπο να μπει "στον κόσμου σου"!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου