Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Οι προτάσεις της Παραμυθοκουζίνας για τα Χριστούγεννα

Η μαγική τράπουλα θα είναι σήμερα στα χέρια μας φρέσκια -φρέσκια από το τυπογραφείο. Θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι ένα όμορφο και οικονομικό δωράκι για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τη φαντασία των παιδιών να... καλπάσει!
Προς το παρόν μπορείτε να τη βρείτε (από Δευτέρα) στο Εργαστήρι της Στεφανίας Βελδεμίρη "Στον κόσμο μου" που βρίσκεται στις Συκιές (Θεσσαλονίκη)



Γενικώς αν πάτε στο Εργαστήρι θα βρείτε πολλά χειροποίητα και πρωτότυπα δώρα... Ακόμη, όπως έχουμε ξαναγράψει η δημιουργική μας ομάδα μπορεί να φτιάξει ένα παραμυθάκι με ήρωα το... παιδί σας (ή το εγγονάκι, το ανιψάκι, το βαφτιστήρι). Αρκεί να μας το πείτε εγκαίρως!

Αν θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας παραμύθια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να έρθετε στα μαθήματα που θα κάνουμε αμέσως μετά τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη.

Αν προτιμάτε τα βιβλιοπωλεία και τη μαγειρική μπορείτε να βρείτε παντού το βιβλίο του Κώστα Στοφόρου "20 σεφ, 11 μαμάδες κι εγώ -111 συνταγές και ιδέες διατροφής για παιδιά" (Κριτική)
Από τις ίδιες εκδόσεις κάντε δώρο στους μπαμπάδες τη σειρά "Το Ημερολόγιο ενός πατέρα" (Γονείς για πρώτη φορά -Όποιος αγαπάει (εκ) παιδεύει- Μπαμπά, τι είναι το σεξ;). Τρια βιβλία για μπαμπάδες με ανησυχίες...

Μέσα στη νέα χρονιά ελπίζουμε πως θα αρχίσουν να εκδίδονται και τα τέσσερα χρωματιστά μας παραμύθια...

Περισσότερες πληροφορίες στο 6976432625 (Στεφανία Βελδεμίρη)stefi.veldemiri@gmail.com και στο 6938713290 (Κώστας Στοφόρος) stoforos@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου