Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κυριακή πρωί, στο Χαλάνδρι

Το event της δεύτερης Κυριακής




Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση της παλιάς φίλης Μαρίνας Αργυροηλιπούλου για να ετοιμάσουμε μαζί το καθιερωμένο "event της δεύτερης Κυριακής" για το μήνα Μάρτιο. Έτσι σας περιμένουμε την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 12μμ στο Φροντιστήριο M. Argyroiliopoulou, Πύλου 13, Χαλάνδρι, με τη Μαγική Τράπουλα ανά χείρας...
Μικροί και μεγάλοι, θα φτιάξουμε παραμύθια (στα ελληνικά) αλλά θα δοθεί και η ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη Μαγική Τράπουλα και στα Γερμανικά!

Περίεργοι και φίλοι, μικροί και μεγάλοι, όσοι έχετε ζωηρή φαντασία, εσείς που θέλετε να δείτε πως και η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μπορεί να γίνει παιχνίδι, ελάτε στην παρέα μας!

Κι όπως έμαθα η Μαγική Τράπουλα των Παραμυθιών στα γερμανικά, είναι κάπως έτσι:

DIE ZAUBERKARTEN DER MÄRCHEN


Όπως γράφει και η πρόσκληση:

Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012 από τις 12:00 μ.μ. μέχρι τις 2:30 μ.μ. Αγαπητοί μας φίλοι, Τρίτος μήνας και το "Event της δεύτερης Κυριακής" ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά με μαγικό και παραμυθένιο τρόπο!!! Ο Κώστας Στοφόρος και η μαγική του τράπουλα θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι. Παιχνίδι, γέλιο, καλή και δημιουργική παρέα σας περιμένουν! Για άλλη μια φορά θα περάσουμε φανταστικά! Περισσότερες πληροφορίες για τη μαγική τράπουλα θα βρείτε στην παραμυθοκουζίνα:
http://paramithokouzina.blogspot.com/
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή (για την καλύτερη οργάνωσή μας) στην ομάδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=122034901144637

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου