Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Χαλάνδρι- Θησείο -Χαλάνδρι: Η Παραμυθοκουζίνα τριγυρνάει!


Μετά τις καλοκαιρινές βραδιές παραμυθιού στο Πόρτο Ράφτη και στα Καστέλλια, μετά τα παραμύθια στο "Χαρτομάνι" της Θεσσαλονίκης, η Παραμυθοκουζίνα επιστρέφει δυναμικά!

Χαλάνδρι:
-Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, 5 -7 μμ, στο Αετοπούλειο με τα "Μαθήματα Δημιουργικής Γραφής για Παιδιά 9- 14 ετών". Πρόκειται για έναν κύκλο τεσσάρων μαθημάτων που θα ολοκληρωθεί μέσα στον Οκτώβριο:

Επειδή θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, είναι απαραίτητο να δηλώσετε εγκαίρως (και μέχρι 8 Οκτωβρίου 2012) συμμετοχή, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (έτσι διασφαλίζεται η ημερομηνία και ώρα παραλαβής των δηλώσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων) που θα βρείτε  Ε Δ Ω  και αποστέλλοντάς την στο aetopoli@otenet.gr 
Οι πρώτες 16 συμμετοχές θα αποτελέσουν την τάξη του α΄κύκλου της «μαγικής τράπουλας»
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από τις 08:30 έως και τις 14:00 στο τηλέφωνο 210 6820464 

Θησείο:
-Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου (12- 2 το πρωί) με «Παραμυθο -μαγειρέματα» στο χώρο «Τέχνης Βήματα» ((Ηρακλειδών 54, Θησείο ~ Τ.Κ. 118 51 ~ τηλ: (210) 522 9339 - 698 010 0398 - info@texnisvimata.gr )

Φτιάχνουμε παραμύθι μαγειρεύοντας και μαγειρεύουμε φτιάχνοντας παραμύθια. Μαθαίνουμε μέσα από το παιχνίδι τους κανόνες της σωστής διατροφής, ανακατεύουμε τα υλικά για μια απλή συνταγή που θα γευθούμε μετά όλοι μαζί, γονείς και παιδιά, αφηγούμενοι το παραμύθι μας. Με τη βοήθεια των διατροφολόγων Γιώτας Μίαρη και Μαριέττας Μιχαήλ οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα διατροφής των παιδιών.  


Χαλάνδρι: 
-Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, Πλατεία Χαλανδρίου (11- 1 το πρωί), στο πλαίσιο του διημέρου της "Αντίστασης με τους Πολίτες του Χαλανδρίου"

"Το Χαλάνδρι αλλλιώς με τα μάτια των παιδιών" -φτιάχνουμε τα δικά μας παραμύθια με τη Μαγική Τράπουλα

Θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι/ Συλλογική κουζίνα μετά μουσικής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου