Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Η Παραμυθοκουζίνα παίρνει ...απουσίες, αλλά επιστρέφει δριμύτερη!


Η "Παραμυθοκουζίνα" ταξιδεύει στην Ανατολή αναζητώντας ...έμπνευση κι έτσι θα λείψει για δυο Σάββατα από το Θησείο και το "Τέχνης Βήματα"

Όμως, στις 17 Νοεμβρίου επιστρέφουμε με Παραμυθομαγειρέματα (Σάββατο, 12- 2μμ)

Φτιάχνουμε παραμύθια μαγειρεύοντας ή μαγειρεύουμε φτιάχνοντας παραμύθια. Τα παιδιά μέσα από τη μαγειρική και το παιχνίδι μαθαίνουν και τους κανόνες της σωστής διατροφής, με απλές συνταγές, προσαρμοσμένες στις διατροφικές ανάγκες των παιδιών από το βιβλίο "20 σεφ, 11 μαμάδες κι εγώ" (Κριτική)
Παράλληλα, με τη βοήθεια διατροφολόγων οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα διατροφής των παιδιών.

...Και φυσικά θα γευθούμε το φαγητό που θα φτιάξουμε! Την προηγούμενη φορά τρεις πίτες ...εξαφανίστηκαν! Το τι έγινε, μπορείτε να το δείτε κι εδώ

...Όμως δεν τελειώνουν όλα το Σάββατο! Την Κυριακή το μεσημέρι στις 12, θα βρεθούμε με την Παραμυθοκουζίνα σε πλήρη σύνθεση (έρχεται και η Στεφανία Βελδεμίρη από Θεσσαλονίκη) και θα φτιάξουμε παραμύθια  -ζωγραφίζοντας αυτή τη φορά- στην Τεχνόπλη, στο Γκάζι, στο πλαίσιο της 1ης Έκθεσης Χειροποίητου της Ομάδας Handmade Dreams



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου