Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

''Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ''

 Το πρώτο από τα παραμύθια που φτιάχτηκαν σήμερα από τους σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ, με την μαγική τράπουλα των παραμυθιών!!!!!!!!!!

''Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ''

  Μια ηλιόλουστη μέρα στο δάσος ο αρκούδος πεινούσε πολύ και πήγε κρυφά να κλέψει το μέλι από τις μέλισσες. Οι μέλισσες το κατάλαβαν και θύμωσαν για αυτή του την πράξη και από τότε δεν δίνανε μέλι σε κανέναν, όποιος τολμούσε να πλησιάσει τον τσιμπούσαν.
  Για να τον συγχωρέσουνε οι μέλισσες ζήτησαν από τον αρκούδο να πάει να τους φέρει το μαγικό λουλούδι που βρισκόταν σε μία απαγορευμένη σπηλιά. Καθώς προχωρούσε άκουσε ένα ζωάκι να κλαίει, κοίταξε ψηλά και είδε μια γατούλα. Σκαρφάλωσε,την κατέβασε και αυτή για να του το ανταποδώσει του έδειξε έναν μυστικό δρόμο για να φτάσει πιο γρήγορα στη σπηλιά. Αφού έφτασαν στη σπηλιά είδαν ότι την φρουρούσε μια μεγάλη αράχνη με τον τεράστιο ιστό της. Συνεννοήθηκαν και αποφάσισαν η γάτα να αποσπάσει την προσοχή της αράχνης ώστε ο αρκούδος να μπει μέσα και να πάρει το μαγικό λουλούδι. Έτσι κι έγινε. Επέστρεψαν πίσω, ο αρκούδος έδωσε το μαγικό λουλούδι στις μέλισσες και ζήτησε συγγνώμη. Οι μέλισσες τον συγχώρεσαν και έτσι υπήρχε για όλους άφθονο μέλι όλο τον χρόνο. Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου