Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ένας θαρραλέος βάτραχος



Μια φορά και ένα καιρό σε μια μακρινή χωρά ζούσε ένας θαρραλέος βάτραχος που τον έλεγαν Frog.Ο Frog ζούσε με τους φίλους του ευτυχισμένος παίζοντας και τραγουδώντας όλη τη μέρα. Όμως βατραχάκι μας είχε και έναν μεγάλο ανταγωνιστή τον πελαργό. Η έχθρα τους ξεκίνησε όταν ο Frog έκλεισε τον πελαργό στη φυλακή επειδή του είχε κλέψει το μαγικό παπούτσι χορού .
Μια μέρα ο φίλος μας ο Frog πήγε να βρει τον παλιό του φίλο το σκουληκάκι που του είχε χαρίσει και το μαγικό παπούτσι. Δυστυχώς για τον Frog το σκουληκάκι δεν είχε καλά νέα γι αυτόν. Ο πελαργός το είχε σκάσει από τη φυλακή!
Ο Frog γύρισε σπίτι του πολύ θλιμμένος. Έπρεπε να βρει τον πελαργό και να τον βάλει στη φυλακή γιατί φοβόταν μην κάνει κακό για ακόμα μια φορά. Και μ’ αυτές τις σκέψεις ξεκίνησε την αναζήτησή του.
Ύστερα από τρεις ολόκληρες μέρες ο Frog τελικά κατάφερε να βρει τον πελαργό στις όχθες μιας λίμνης πολύ μακριά από την χώρα του.
Ο πελαργός όταν κατάλαβε ότι τον παρακολουθεί ο Frog προσπάθησε να το σκάσει αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι ξεκίνησε η μεγάλη μάχη. Όταν τελείωσε η μάχη με νικητή τον Frog η αστυνομία κατέφθασε για να οδηγήσει τον πελαργό πάλι πίσω στην φυλακή και ο βατραχάκος μας επέστρεψε σπίτι του όπου του είχαν στήσει χορό στη πλατεία του χωριού. Εκεί ο Frog είδε όλους τους αγαπημένους του φίλους όπως επίσης είδε την αγαπημένη του βατραχίνα την Froze.
Στην άλλη άκρη όμως του χωριού κάτι κακό έγινε .Ο πελαργός κατάφερε και το έσκασε από την αστυνομία! O πελαργός πέταξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε για να γυρίσει και να πάρει την εκδίκηση του. Όταν έφτασε στο χωριό και είδε το μεγάλο πανηγύρι που είχε στηθεί για τη νίκη του Frog θύμωσε ακόμα περισσότερο. Καθώς ο πελαργός παρακολουθούσε από μακριά κατάλαβε την αγάπη που υπήρχε μεταξύ της Froze και του Frog .Και ξαφνικά ανοίγει τα φτερά του και πετάει πολύ ψηλά και αρπάζει τη Froze !O Frog έκπληκτος αλλά και τρομαγμένος για την αγαπημένη του άρχισε να τρέχει πίσω από τον πελαργό για να σώσει την Froze. Όταν ο Frog
βρήκε το κρυσφήγετο του πελαργού ξεκίνησε για ακόμα μια φορά μια μεγάλη μάχη. Ο Frog για άλλη μια φορά νίκησε τον κακό πελαργό αλλά αυτή τη φορά τον οδήγησε ο ίδιος στη φυλακή όπου και τον έβαλε στο πιο ασφαλές κελί όλου του κτιρίου ώστε να μη μπορέσει να το σκάσει ποτέ.
Ήρεμος πια ο φίλος μας ο Frog ότι η χώρα του θα είναι από δω και πέρα ασφαλής γύρισε στην αγαπημένη του τη Froze με την οποία τη επόμενη κιόλας μέρα παντρεύτηκε και έγινε ένας υπέροχος γάμος που θα έμενε αξέχαστος για πολλά χρόνια μετά.
Και ζήσαν αυτοί καλά
Και εμείς καλύτερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου