Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η εκπληκτική Μαγική Τράπουλα των παιδιών στη Magenta

Στη 2η συνάντησή μας στη Magenta, αφού διαβάσαμε το παραμύθι "Ο Καλόκαρδος", τα παιδιά έφτιαξαν μια Μαγική Τράπουλα με 14 φύλλα με την οποία φτιάξαμε στη συνέχεια ένα καινούργιο παραμύθι, εμπνευσμένο από το "Πράσινο Παραμύθι -τρώω σωστά και γελάω"

Η Παναγιώτα, η Κωνσταντίνα, η Ευγενία, η Λένα, η Στέλλα, η Έλλη, ο Ναίμ και ο Άγγελος είναι 8 καλλιτέχνες μας που πραγματικά δημιούργησαν υπό την καθοδήγηση της Σταυρούλας Καζιαλέ. Σας περιμένουμε κι εσάς το επόμενο Σάββατο το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο (Αγίας Τριάδος 8 -κοντά στον Ηλεκτρικό) με νέες εκλήξεις! Όλη η δουλειά των παιδιών θα βγει σε βιβλιαράκι

Στο Πράσινο Παραμύθι ο Πάστα Σαντιγής προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το γάμο του Φρουτένιου και της Λαχανίτσας.
Τα παιδιά στη Magenta με τη δική τους Μαγική Τράπουλα:
















Στο Πράσινο Παραμύθι ο Πάστα Σαντιγής προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το γάμο του Φρουτένιου και της Λαχανίτσας.
Τα παιδιά στη Magenta με τη δική τους Μαγική Τράπουλα, έδωσαν μια τρελή -τρελή συνέχεια:

Ο Πιατούλης Καθαρούλης, που μιλάει κάθε μέρα γαλλικά, είναι φίλος με το Φρουτένιο και τη Λαχανίτσα και αποφασίζει αν τους βοηθήσει. Φεύγει λοιπόν για το Παρίσι απ' όπου θέλει αν φέρει μια αγελάδα, μια γάτα, ένα σκύλο, μια μαϊμού, ένα αρνί και άλλα ζώα για αν βοηθήσουν τους δυο φίλους του. Τα βάζει όλα σε ένα μαγικό ντουλάπι με ρόδες και ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής.
Όμως πέφτει σε ένα μαγικό δρόμο και βρίσκεται στη φυλακή που είχε φτιάξει ο Πάστα Σαντιγής. Η μαϊμού που είχε μαζί του καταφέρνει αν βγει από το κελί και να πάρει τα κλειδιά.από τον δεσμοφύλακα που κοιμόταν. Όμως ο Πάστα Σαντιγής είχε κάμερες και είδε την απόδραση, έτσι έστειλε τους Γαριδάκηδες να τους πιάσουν.    
Ο Πιατούλης τότε κατάφερε να ειδιποιήσει τους φίλους του: Μήλα, Μπανάνες, Ντομα΄τες, Μαρούλι, Αχλάδι κι έγινε μια μεγάλη μάχη.
Ο Πάστα Σαντιγής έγινε έξω φρενών αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα .
Στο τέλος ο Φρουτένιος και η Λαχανίτσα παντρεύτηκαν στην Αγία Γλυκερία.με κουμπάρα τη Ντομάτα.
Η νύφη φορούσε ένα υπέροχο μαρουλονυφικό κι ένα μαρουλοπανί στο κεφάλι. Ο γαμπρός ήταν ντυμένος πολύ κομψά με ντοματόφλουδες.
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου