Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μαγικά παραμύθια στο Ifeelkid!

Χθες το βράδυ, στην "Παραμυθοκουζίνα", που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7μμ από το διαδικτυακό ραδιόφωνο Ifeelkid, είχα τη χαρά να φιλοξενήσω την αφηγήτρια παραμυθιών Ηλέκτρα Νέγκα.
Μοναδικό ταλέντο, ξεχωριστός άνθρωπος. Μας μάγεψε κυριολεκτικά με το παραμύθι του Γιόμο από την Αφρική που ονειρευόταν ένα κομμάτι κόκκινο ύφασμα...


Όσοι δεν μας ακούσατε έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την Ηλέκτρα την Κυρικαή στις 11 το πρωί που η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη.
Επίσης -όπως θα κάνουμε στην Παραμυθοκουζίνα- ξεκίνησαμε ένα παραμύθι και περιμένουμε να μας στείλετε εσείς τη συνέχεια στο radio@ifeelkid.gr   ή να μας γράψετε στη διεύθυνση:  Ifeelkid Περικλέους 21, Μαρούσι 15122  -Για την Παραμυθοκουζίνα.
Κάθε εβδομάδα θα χαρίζουμε σε έναν τυχερό τη "Μαγική Τράπουλα των Παραμυθιών"

Το παραμύθι  που ξεκίνησε η Ηλέκτρα Νέγκα αρχίζει έτσι:

"Μια φορά κι έναν καιρό ήταν δυο λύκοι. Ο ένας ήταν Καλός και ο άλλος Κακός. Μια μέρα αποφάσισαν να πάνε στο δάσος, να βρουν ένα μελίσσι, να πα΄ρουν το μέλι και να το μοιραστούν. Όμως εκεί τα πράγματα άρχισαν να μπλέκονται..."

Να πω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε το παραμύθι και με τα παιδιά που θα βρεθούν μαζί μας στα Καλάβρυτα το Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι στο Χιονοδρομικό Κέντρο. Θα είμαστε εκεί με το Ifeelkid και πολλές -πολλές εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου