Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η Άνδρος έρχεται στον Ifeelkid!

Το Δεκέμβριο που μας πέρασε είχα τη χαρά να γνωρίσω κάποιους νέους ανθρώπους από την Άνδρο και να τους μυήσω στα μυστικά της Μαγικής Τράπουλας και της Παραμυθοκουζίνας.
Τα παιδιά αυτά, από την ομάδα "Νέα Άνδρος".

Όπως σημαιώνουν οι ίδιοι, πρόκειται για "μια ομάδα για νέους και όχι μόνο που ενδιαφέρονται για την Άνδρο και αγαπούν το νησί. Σκοπός μας είναι η ανταλλαγή απόψεων και η ενημέρωση για θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, ειδήσεις, αθλητισμό. Στόχος είναι η οργάνωση δράσεων, εκδηλώσεων και συναντήσεων που θα προωθούν το σκοπό μας..."

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πραγματοποίησαν μια εκδήλωση -το 1ο Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης Δημοτικού  στο Δημοτικό Θέατρο της Άνδρου, όπου μέσα από τα παραμύθια μίλησαν στα παιδιά για το Ηλιακό Σύστημα.





Αυτή την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 7μμ, μέλη της ομάδας της Νέας Άνδρου θα έρθουν στο στούντιο του Ifeelkid και θα συμπαρουσιάσουμε την "Παραμυθοκουζίνα". Κοντά μας θα βρεθούν και παιδιά από διάφορες παεριοχές της Αθήνας για να φτιάξουμε όλοι μαζί παραμύθια! 
Θυμίζουμε πως περιμένουμε από τους μικρούς μας φίλους τη συνέχεια του παραμυθιού που ξεκίνησε η Μαριλίζα Χρονέα:
"Μια φορά κι ένα καιρό, μαι όμορφη κοπέλα έπαιζε φλογέρα στο δάσος. Εκείνη την ώρα πέρασε ένα αγόρι και άκουσε τη μαγική μουσική. Τότε..."

Όσοι μας στείλουν τη συνέχεια θα συμμετέχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν τη Μαγική τράπουλα των Παραμυθιών!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου