Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Οι μπαμπάδες μας είναι οι ήρωες μας


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μπαμπάς που τον έλεγαν Γιώργο. Ο μπαμπάς Γιώργος κάθε πρωί έβαζε να χτυπήσει το σιδερένιο του ξυπνητήρι. Ο αντίπαλος τους μπαμπά Γιώργου, ήταν τα χαρτιά στο γραφείο του. Κάθε μέρα ήταν όλα και πιο πολλά και έτσι αποφάσισαν μια μέρα να μονομαχήσουν. Η μονομαχία αποφασίστηκε να γίνει με ξιφομαχία. Ο μπαμπάς Γιώργος έκοβε τα χαρτιά σε κομφετί, αλλά εκείνα ήταν πονηρά και πετούσαν στον αέρα και τον ζάλιζαν.

Ευτυχώς εμφανίστηκε τότε ο Γιώργος ο ηλεκτρολόγος που κατέβασε τον διακόπτη του ρεύματος και έτσι τα χαρτάκια δεν έβλεπαν που να πετάξουν και πέσανε κάτω. Τότε ήταν που εμφανίστηκε ο ήρωας Στιβ με την μπέρτα του. Ο Στιβ, άφησε τους δύο Γιώργηδες να μιλάνε και πήγε να σώσει την Εύα από ένα κάστρο που την είχε κλεισμένη η κακιά μάγισσα. Πάλεψε με τη μάγισσα και τη νίκησε.

Τ¨οτε πήρε την Εύα και την παντρεύτηκε. Ο γάμος έγινε κοντά σε ένα παιδότοπο. Απέκτησαν δύο παιδιά, την Ιφιγένεια και την Ηλέκτρα. Ο δε Κώστας είχε πάει στον Δημήτρη που τον είχαν ακολουθήσει τα χαρτάκια. Ο Κώστας είχε μια τρελή ιδέα. Έκοψε το ρεύμα με το μαχαίρι και όταν τα χαρτάκια πήγαν να πετάξουν, έκανε τους μαρκαδόρους μαχητές. Τα χαρτάκια τα πετάξανε μετά κομφετί στον γάμο της Εύας μα τον Στιβ.

Μετά τον γάμο, η μαμά Εύα ήταν κλεισμένη μέσα σε ένα μαγικό τραπουλόχαρτο που είχε ζωγραφισμένο ένα δάσος. Ήταν πολύ στεναχωρημένη, την βρήκε ένας λύκος και την κουβάλησε από εκεί στην φυλακή, γιατί εκεί είχε αστυνομία. Τον είχε βάλει η κακιά μάγισσα να το κάνει. Η μάγισσα έκανε μάγια στην Εύα και τη μεταμόρφωσε σε μισή αλάτι, μισή πόνυ, μισή κουρτίνα, μισή λάμπα, μισή δέντρο και μισή φύλλα. Έτσι δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει ο Στιβ.

Η Εύα τότε άρχισε να κλαίει και μια καλή νεράιδα τη λυπήθηκε και την έκανε πάλι άνθρωπο με το ραβδάκι της. Ήρθε τότε η Καλλιόπη, η σούπερ ηρωίδα με την ροζ μπέρτα και είπε πως απαγορεύονταν να μεταμορφωθεί ξανά η Εύα, ακόμη και σε πουλάκι. Ο Στιβ, είχε για αποστολή του να μην αφήσει ξανά την κακιά μάγισσα να έρθει κοντά στην Εύα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου