Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Οι περιπέτειες της Έλλης και το μαγικό σαπούνι!


Έχετε διαβάσει αρκετές περιπέτειες τςη Έλλης, όπως τις φαντάστηκαν τα παιδιά. Τώρα μπορείτε να δείτε και τη δική μου εκδοχή, αφού το παραμυθάκι "Οι περιπέτειες της Έλλης και το μαγικό σαπούνι!" (μαζί με μια καρτέλα αυτοκόλλητα) διατίθεται αυτές τις μέρες από τα σουπερμάρκετ ΑΒ με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος Dettol.
Στόχος είναι να δείξουμε στα παιδιά ότι οι "καλές συνήθειες κάνουν τη διαφορά"
Για το σκοπό αυτό θα επισκεφθούμε και πολλά σχολεία (100!!) μέχρι το τέλος της χρονιάς... (ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου)



Dettol και ΑΒ ενώνουν τις δυνάμεις τους
σε μια μοναδική ενημερωτική εκστρατεία για παιδιά
Με όχημα ένα παραμύθι και το μήνυμα
«οι καλές συνήθειες κάνουν τη διαφορά»
επισκέπτονται 100 παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και εκπαιδεύουν τα παιδιά στις καλές συνήθειες υγιεινής

Το Dettol και η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους γιαμια εκστρατεία ενημέρωσηςσε παιδιά προσχολικής ηλικίαςπου στόχο έχει, τόσο να βοηθήσει τους γονείς, όσο και να εκπαιδεύσει τους μικρούς φίλους για τις «καλές συνήθειες». Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 100 επισκέψεις σε παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα από τις 19 Ιουνίου, θα προσφέρει μέσα από τα καταστήματα της ΑΒ, το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό παραμυθοπαιχνίδι«Οι περιπέτειες της Έλλης και το μαγικό σαπούνι».
Πιο αναλυτικά, το Dettol και η ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα «Παραμυθοκουζίνα» θα επισκεφθούν συνολικά 100 παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και θα δημιουργήσουν μαζί με τα παιδιά ένα – μοναδικό κάθε φορά – παραμύθι με θέμα τις «καλές συνήθειες». Μέσα από μια βιωματική εμπειρία και με την καθοδήγηση του συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Κώστα Στοφόρου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη σημασία που έχουν οι καλές συνήθειες στην καθημερινότητά τους ενώ παράλληλα, θα παίρνουν ως αναμνηστικό, ένα πιστοποιητικό συμμετοχής με την υπογραφή του συγγραφέα!
Από τις 19 Ιουνίου και για δύο εβδομάδες, στα καταστήματα της ΑΒ, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία με την αγορά προϊόντων Dettol σε μεγάλες προσφορές να κερδίσουν ένα μοναδικό παραμυθοπαιχνίδι. «Οι περιπέτειες της Έλλης και το μαγικό σαπούνι» είναι ένα ξεχωριστό παραμύθι που μέσα από μια εκπαιδευτική ιστορία και ένα διαδραστικό παιχνίδι φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τη σημασία της καθαριότητας.
Μη χάσετε την ευκαιρία να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα Dettolαπό τα καταστήματα της ΑΒ και να χαρίσετε στα παιδιά σας ένα υπέροχο παραμυθοπαιχνίδι που θα τους υπενθυμίσει τις καλές συνήθειες και τα βασικά μηνύματα καθαριότητας και υγιεινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου