Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ανοικτή γιορτή του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης στις 2 Νοεμβρίου




Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του και προσκαλεί όλα τα παιδιά, από 0 έως… 100 χρονών, να έρθουν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου για να διασκεδάσουν δημιουργικά! 
Εικαστικά εργαστήρια, αφήγηση παραμυθιού, θεατρική δράση, κίνηση και μία διαφορετική γνωριμία με ανθρώπους του Μουσείου σάς περιμένουν από τις 11.00 έως και τις 17.00, με ελεύθερη είσοδο!
Όλα τα υλικά τα παραχωρεί το Μουσείο.

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε τα πρώτα είκοσι χρόνια μας!

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης ιδρύθηκε το 1994 και είναι κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό Σωματείο, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, από τα ελάχιστα στον κόσμο που προβάλλει έργα ζωγραφικής και κατασκευές παιδιών παρουσιάζοντας εκθέσεις  για την ανάδειξη της μοναδικότητας της Παιδικής Τέχνης  τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στόχος του να προσφέρει τη δυνατότητα γνωριμίας με την Τέχνη από την παιδική ηλικία μέσα από σχολικά προγράμματα, εικαστικά εργαστήρια για παιδιά από 2,5-13 ετών, σεμινάρια για την επιμόρφωση εκπαιδευτικών και δίγλωσσα διαδραστικά παιχνίδια για μεμονωμένους επισκέπτες κάθε εθνικότητας. 


Κόδρου 9, προέκταση οδού Βουλής, Πλάκα www.childrensartmuseum.gr
www.facebook.com/MouseioEllinikisPaidikisTechnis
www.youtube.com/user/childrensartmuseumgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου