Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

¨Ενα δέντρο με φτερά στην Αθήνα!



Tην Κυριακή 17/5 στις 12:00 βγάζουμε όλοι φτερά!
«Το δέντρο που είχε φτερά»: Ένα βιβλίο ύμνος στη ζωή, στη συνεργασία, στη συντροφικότητα



Την Κυριακή 17Μαΐου στις 12:00 το FreeThinkingZoneθα έχει τη χαρά να φιλοξενεί τη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση, για την παρουσίαση του πρώτου παιδικού της βιβλίου που επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, το παραμύθι «Το δέντρο που είχε φτερά».

Σε μια εποχή που η δύναμη της φαντασίας αλλά και η πίστη στα «θαύματα» είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, αληθινό καταφύγιο όλων μας –μικρών και μεγάλων– αποτελούν τα σπουδαία παραμύθια. «Το δέντρο που είχε φτερά» είναι ένας ύμνος στην αγάπη για ζωή… Στην εξερεύνηση της μοναξιάς αλλά και στη φυσική ροπή μας να την αντιμαχόμαστε και να ανακαλύπτουμε τρόπους για να συνυπάρχουμε και να ζούμε μαζί.

Ένας ύμνος στη δύναμη της ζωής, της συνεργασίας και της συντροφικότητας και παράλληλα στη φαντασία και τη δύναμή της. Μαθαίνει στα παιδιά πόσοι τρόποι υπάρχουν για να  ανακαλύπτουμε και να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και πως, μέσω της αγάπης να καταφέρνουμε να αγγίξουμε την ολότητα και να νιώσουμε πλήρεις.

Φεύγοντας από αυτή την παρουσίαση θα νιώσετε σαν να έχετε κι εσείς αποκτήσει φτερά και θα είστε έτοιμοι να πετάξετε… και θα θυμάστε πάντα την ευχούλα με την οποία τελειώνει η ιστορία μας: «Βαθιές ρίζες, να ριζώσεις, δυνατά φτερά, για να πετάς»
(για όλες τις ηλικίες!)

Περισσότερες πληροφορίες: Aγγελική Λάλου/Υπεύθυνη Παιδικών
&ΕφηβικώνΕκδηλώσεωνFreeThinkingZone

FreeThinkingZone
Concept βιβλιοπωλείο
Σκουφά 64 και Γριβαίων
106 80 Αθήνα
Τηλ 210 36 17 461
Facebook: Free Thinking Zone
Twitter: @freethinkinzone
You Tube: Free Thinking Zone(official)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου