Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Σάββατο, 11 Ιουλίου, 8 μμ: Βραδιά Παραμυθιού στο Πόρτο Ράφτη -4η χρονιά


Απίστευτες αφίσες -έργα τέχνης έχουν φτιαχτεί από τα παιδιά της παρέας του Πόρτο Ράφτη με βάση το περίγραμμα της Κούπας του Πτολεμαίου. Αρχίσαμε να τις κολλάμε σε όλη την περιοχή!
Για 4η χρονιά οργανώνουμε όλοι μαζί τις καλοκαιρινές βραδιές παραμυθιού, μόνοι μας, χωρίς στήριξη και ..σπόνσορες.


Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο, 11 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, στην περιοχή Πανόραμα στο Πόρτο Ράφτη, κοντά στο Αυλάκι (σκαλάκια οδού Αμυγδαλιάς).

Παρά το περίεργον του πράγματος -αφού δεν έχω υπόψη μου να έχει γίνει κάτι παρόμοιο- συνδυάζουμε τη βραδιά παραμυθιού με την πρώτη παραλιακή παρουσίαση βιβλίου.
Θα ζήσουμε τις ιστορίες του μυθιστορήματος για παιδιά και νέους "Η κούπα του Πτολεμαίου- Περιπέτεια στο Πόρτο Ράφτη" (εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο) στον τόπο όπου διαδραματίζονται, θα ζωγραφίσουμε τη δική μας κούπα του Πτολεμαίου και θα φτιάξουμε παραμύθια -που θα αξιοποιηθούν και για τη συνέχεια της ιστορίας- φτιάχνοντας ένα πραγματικά διαδραστικό βιβλίο!



ΥΓ Θα βρείτε το βιβλίο στο βιβλιοπωλείο "Γνώση" στο Μαρκόπουλο και στα βιβλιοπωλεία "Σημύδα" και "Οίδα" στο Πόρτο Ράφτη αλλά και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Αθήνας για να έρθετε προετοιμασμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου