Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

To Spam Radio για τον Τζιμ Μόρισον

Μια βραδιά αφιερωμένη στον Jim Morrison

Από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης



jim-morrison.jpgΤο Spam Radio μαζί με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης διοργανώνουν μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στον Jim Morrison, ξεκινώντας δυναμικά τη συνεργασία τους.
H αγάπη του Μorrison για την Ελλάδα είναι γνωστή αλλά την επισκέφθηκε ποτέ; Έζησε ο Morrison στα Αναφιώτικα; Την Πέμπτη 2/6 θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα κάνοντας μια μεγάλη βόλτα στην Πλάκα και ψάχνοντας το σπίτι που λέγετε ότι πέρασε κάποιο διάστημα της ζωής του. Επιστρέφοντας στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης  θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε διάφορες πτυχές του καλλιτέχνη μέσα κείμενα δικά του αλλά και άλλων. Η βραδιά θα κλείσει με ζωντανή μουσική.
Ο δράσεις του σταθμού για το αφιέρωμα στον Jim Morrison θα ξεκινήσουν ήδη από το Σάββατο 28/6  (15.00- 17.00) και την εκπομπή The M&Ms Show. Η Μαριάνθη Μανώλη και η Εφραιμία Χατζηκυριάκου θα μας παρουσιάσουν τη βιογραφία του Morrison, ενώ την Τρίτη 31/6  (12.00- 14.00) οι SPAMε Πλάκα – κατά κόσμον Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου και Ευτυχία … θα παρουσιάσουν άγνωστα περιστατικά από τη ζωή του. Οι δύο εκπομπές θα παίξουν σε επανάληψη το βράδυ της εκδήλωσης. Την ίδια μέρα η playlist του σταθμού θα διαμορφωθεί κατάλληλα κατά κύριο λόγο από την Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου αλλά και από τις προτιμήσεις του κόσμου.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ένα φυλλάδιο με σύντομο βιογραφικό του καλλιτέχνη το οποίο θα έχουν επιμεληθεί οι παραγωγοί μας ενώ την εκδήλωση θα κλείσει η Τζωρτζίνα Γεωργακοπούλου με τραγούδια που δεν αποκαλύπτει ούτε σε εμάς. 
Προβλέπεται να είναι μια υπέροχη βραδιά. Μην τη χάσετε!

Αναλυτικά οι δράσεις και οι συντελεστές από το Spam Radio:
Συντονισμός εκ μέρους του Spam Radio - Έλλη Μελέα
Αφιερωματικές εκπομπές :
The M&M’s Show- Μαριάνθη Μανώλη, Εφραιμία Χατζηκυριάκου
SPAMε Πλάκα - Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου, Ευτυχία Μπασδέκη

Προωθητικό υλικό εκδήλωσης:
Γραφιστικά- Λίνα Πατμαλή
Έρευνα- Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου
Συγκρότημα:
Τζωρτζίνα Γεωργακοπούλου – φωνή
Αντώνης Βαμβακάς – φωνή, κιθάρα
Κώστας Γεωργόπουλος – μπάσο
Κώστας Λασπιάς – κιθάρα
Φωτογράφος της εκδήλωσης για το Spam Radio – Δανάη Λυρατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου