Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ο ταξιδιώτης των Χριστουγέννων

Μπορεί την Κυριακή να το χάσω λόγω Χριστουγεννιάτικου Περιπάτου στην Πλάκα και των άλλων δράσεων που έχουμε στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, όμως στις 26 Δεκεμβρίου δεν το χάνω με τίποτα!


Η ομάδα αφήγησης «Χείλια…λένε παραμύθια» καλεί μικρούς και μεγάλους φίλους των παραμυθιών, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (12.00-14.00) και τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου ( 17.00-19.00), στον ζεστό και φιλόξενο πολυχώρο Άλικο (Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή, στον 1ο όροφο) να απολαύσουν τις ιστορίες που δώρισε ο Ταξιδιώτης των Χριστουγέννων στους κατοίκους ενός σιωπηλού χωριού και τους έκαναν να ανοίξουν τις αγκαλίες τους, να αισθανθούν και να προσφέρουν χαρά και ζεστασιά! Ιστορίες γιορτινές, με μυστήριο, παιδικότητα, χιούμορ, περιπέτεια και μαγεία!

Ο ταξιδιώτης των ΧριστουγέννωνΠαραμύθια από την προφορική παράδοση της Ελλάδας, της Δυτικής Ευρώπης, της Ρωσίας και της Λατινικής Αμερικής, που ζεσταίνουν την καρδιά και είναι γεμάτα γιορτινά, χειμωνιάτικά τοπία και μελωδικά τραγούδια! Μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και μας γνωρίζουν χριστουγεννιάτικα έθιμα και άλλων λαών.
Η αφήγηση διανθίζεται με τραγούδια και τους ήχους ακορντεόν αλλά και διαφόρων μικρότερων οργάνων (κουδουνάκια, μαράκες, καλίμπα, shakers, αφρικάνικο ξυλόφωνο κ.α.).

Ακολουθεί εργαστήρι στο οποίο οι συμμετέχοντες φτιάχνουν το δικό τους μοναδικό γιορτινό στολίδι!

Αφήγηση:
Πέγκη Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου, Καλλιόπη Λιαδή
Μουσική συμμετοχή: Βασίλης Ζιάκας, ακορντεόν
Διάρκεια αφήγησης: 70 λεπτά


Διάρκεια εργαστηρίου: 45 λεπτά περίπου
Είσοδος:
7ευρώ παιδικό (5 ευρώ αδερφάκια/έκαστο)
5 ευρώ ενήλικες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου