Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Πώς μιλάμε στα παιδιά μας για τον έρωτα;

 No automatic alt text available.
Ο Σύλλογος «Εν Δράσει», η ομάδα εργασίας του Συλλόγου «Γονέων Δράσεις» και οι Εκδόσεις Μίνωας σας προσκαλούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων και απόψεων για γονείς,
παιδιά και εφήβους, με θέμα τον έρωτα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός).


Το θέμα θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν με αφορμή το βιβλίο της Φλώρας Κασσαβέτη «Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά; και άλλες 99 ερωτήσεις για τον έρωτα» η ίδια η συγγραφέας και η ψυχολόγος -συγγραφέας Αλεξάνδρα Καππάτου.
Η δημοσιογράφος Εύα Ντελιδάκη θα συντονίσει τη συζήτηση. 


Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός θα συμμετάσχει φιλικά με θεατρικό δρώμενο της Ελένης Δασκαλάκη.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού


 Σύντομη περιγραφή

Γιατί χτυπά δυνατά η καρδιά των ερωτευμένων;
Σεξ και έρωτας πάνε πακέτο;
Τι ερωτεύονται οι γυναίκες στους άνδρες;
Ο έρωτας είναι γραμμένος στα άστρα;
Μπορεί να υπάρξει έρωτας μεταξύ φίλων;
Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;
Ο έρωτας αδυνατίζει;
To στρες σαμποτάρει τον έρωτα;
Γιατί ερωτευόμαστε λάθος ανθρώπους;

100 ερωτήσεις με τις πιο άμεσες, αληθινές και περιεκτικές απαντήσεις για τον έρωτα, που ορίζει τη ζωή και την ύπαρξή μας ανά τους αιώνες, δίχως να αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!
45 ειδικοί, με ξεχωριστές γνώσεις και από διαφορετική σκοπιά ο καθένας, αναλύουν, αποσαφηνίζουν και εξηγούν πώς, πότε, ποιους ερωτευόμαστε και γιατί.
234 έρευνες αποκαλύπτουν, συμπληρώνουν ή ανατρέπουν όλα όσα ξέρουμε ή δεν ξέρουμε για τον έρωτα!

1 βιβλίο που πάνω απ’ όλα έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η τέχνη τού να αγαπάς και να αγαπιέσαι δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο νομίζουμε!
Ή, μήπως, είναι;

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
H Φλώρα Κασσαβέτη είναι δημο­σιογράφος, αρχισυντάκτρια στο πε­ριο­δικό Forma του ομίλου ΑNT1, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί στο www.happymom.gr του ίδιου ομί­λου.
Έχει συνεργαστεί ως συντάκτρια, υπεύθυνη ύλης και αρχισυ­ντάκτρια σε περιοδικά ποικίλης ύλης: Είναι, To Παιδί μου κι Εγώ, Παιδί και Νέοι Γονείς, Ρrevention, Jolie κ.ά.
Έχει ασχοληθεί με τον τομέα των σχέσεων, του σεξ, της ψυχολογίας και της υγείας και έχει συνεργαστεί για τη σύνταξη άρθρων με κορυφαίους ειδικούς.
Έχει πάρει συνεντεύξεις από σημαντικό αριθμό επιστημόνων από τον χώρο της παιδιατρικής και της υγείας.
Ζει στο Χαλάνδρι, είναι παντρεμένη και δηλώνει ερωτευμένη με τον σύζυγό της –και πατέρα της κόρης της–, με τον οποίο μετρά είκοσι χρόνια γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου