Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Γενέθλια με ανακύκλωση και δημιουργία



Ομολογώ πως δεν το γνώριζα, βλέπετε δεν έχουν όλοι τα εκατομμύρια της Documenta και τα πρόθυμα ΜΜΕ για να τους προβάλλουν.
Ευτυχώς υπάρχουν καλοί και ανήσυχοι φίλοι για να μας ανοίγουν τα μάτια.

Το Κάδο Παραντίσο είναι ένας χώρος εκπαιδευτικών εργαστηρίων ανακύκλωσης για μικρούς και μεγάλους. Κλείνοντας δυο χρόνια πειραματισμού και δημιουργικότητας το γιορτάζουν με μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Μαΐου από τις 11 το πρωί.

Όλη μέρα θα λειτουργεί Bazaar upcycled παιχνιδιού, επίπλου και comic. Ακόμη:

12.00μμ Εργαστήρι κατασκευής παιχνιδιού, (ηλ 4 +)

13.00 Βιωματικό Παραμύθι για τα παιδιά με την Ελεάννα Πάσχου και το μαγικό της μπαούλο γεμάτο χρώματα υφάσματα και φαντασία !

18.00μμ Διαδραστικό Workshop γυαλιού για μεγάλους (μετατρέπουν μπουκάλια σε ποτήρια!)

19.00μμ LIVE με τον Μπόρις Βουτσίνο και την φορητή μονοθέσια ορχήστρα του σε μπλούζ, τζαζ, ράγκταϊμ, γκόσπελ, σόουλ και συναφή..
 
Όπως ακόμη σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: "καθ' ολη τη διαρκεια της ημερας το μπαρ θα ειναι ανοιχτο με λογιών καλούδια και πιοτά και στο ησυχο δρομάκι μας θα εχουμε ψησιματα!

Σας περιμένουμε παλιους και νεους μικρους και μεγαλους φίλους που με τόση αγαπή στηρίξατε μεσα σε μια τεραστια αγκαλια αυτο το εγχειρημα να σβησουμε ολοι μαζι κεράκια!"


Πληροφορίες: 6937527320 – 6979726728
Εριγόνης 3, 11854, Κάτω Πετράλωνα (Δίπλα στο εργοστάσιο Παυλίδη)


Διαβάζω στην ιστοσελίδα https://cadoparadiso.wordpress.com

Το ΚΑΔΟ ΠΑΡΑΝΤΙΣΟ κατασκευάστηκε το 2015 αποκλειστικά από μέλη της ομάδας Fat Cut Upcycling, σε μια διαδικασία D.I.T (do-it-together). Πρόκειται για έναν χώρο 240τ.μ, στην οδό Εριγόνης 3, στα Κάτω Πετράλωνα της Αθήνας, που φιλοξενεί παιδιά μικρά και μεγάλα, προκειμένου να παίξουν, να απασχοληθούν δημιουργικά και να εκπαιδευτούν σε τεχνικές κατασκευής upcycled παιχνιδιών και χρηστικών αντικειμένων.
Ο χώρος του ΚΑΔΟ ΠΑΡΑΝΤΙΣΟ κατασκευάστηκε κατα 90% απο φύρα. Ιπτάμενοι δράκοι, τεράστια πάζλ από πλαστικά μπουκάλια, μεταποιημένα παιχνίδια με ποδήλατα, μουσικά παιχνίδια και τσουλήθρες απο σωλήνες pvc, κάστρα και τραμπολίνο απο ρόδες αυτοκινήτων και πολλά άλλα συνθέτουν μια φαντασμαγορία για τις αισθήσεις παιδιών και μεγάλων.
Στον χώρο λαμβάνουν μέρος μια σειρά εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης όπου η γνώση προκύπτει πάντα μέσα απο την χαρά του παιχνιδιού. Μερικά από τα εργαστήρια που λαμβάνουν χώρα αυτόν τον πρώτο καιρό λειτουργίας μας, είναι:
  • κατασκευές παιχνιδιών
  • εικαστικό παιχνίδι
  • μουσικοκινητική αγωγή
  • θεατρικό παιχνίδι
  • παιχνίδια με πειράματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου