Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Παραμυθιού στο Χαλάνδρι (όμως έχει και συνέχεια!)



Και του χρόνου!

Αυτή ήταν η ευχή όλων με το τελευταίο χειροκρότημα για το Φεστιβάλ Παραμυθιού στο Χαλάνδρι που ολοκληρώθηκε χθες με αφήγηση παραμυθιών των νερών και θεατρικό παιχνίδι από την ομάδα "Κουβάρι Κουβαράκι" στην Πλατεία Χαλανδρίου.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με παραμύθια, παιχνίδι και μουσικές. (Μέχρι και ...La Bamba είχε το πρόγραμμα!)





Τον Ιούνιο μας περιμένουν πάντως και άλλα παραμύθια των νερών που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Χαλανδρίου!

Ήταν ένα πραγματικά μαγικό τετραήμερο η κατάληξη μιας διαδρομής που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο με Σεμινάρια Δημιουργίας Παραμυθιού, με πολλή δουλειά από τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που περπάτησαν στις γειτονιές και γνώρισαν την πόλη και την ιστορία της.



Το Φεστιβάλ διοργάνωσαν ο Δήμος Χαλανδρίου και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων μικρών και μεγάλων.
Όπως δείχνουν τα πράγματα ήταν το πρώτο βήμα στη δημιουργία ενός νέου θεσμού για το Χαλάνδρι που θα φέρει τη φαντασία στις γειτονιές του!





Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παραμυθάδες που μάγεψαν τις νύχτες μας:

Αφροδίτη Χαραλαμπάκη (αφήγηση), Μαρία Κοτσίρη (μουσική), 

Ομάδα αφήγησης «Χείλια… λένε παραμύθια» (Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου, Καλλιόπη Λιαδή), Ομάδα αφήγησης «Παραμυθανθός» (Αφήγηση: Δημήτρης Μάλλης - Καλλιρρόη Μουλά/Μουσική: Δημήτρης Μάλλης - Κώστας Ακτύπης), Ομάδα " Κουβάρι Κουβαράκι" (Αφήγηση: Ακριβή Καλδίρη, Εμψύχωση: Σοφία Δούρη, Μουσική – Τραγούδι: Γιάννης Ρασούλης)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου