Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Το Φεστιβάλ Παραμυθιού στο Χαλάνδρι ολοκληρώνεται με μια παραμυθένια βόλτα στην Πλατεία Χαλανδρίου

 Τη Τρίτη, 16 μαΐου στις 6 το απόγευμα θα ακούσουμε παραμύθια και ιστορίες του νερού στην Πλατεία Χαλανδρίου από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού και την Ομάδα Κουβάρι Κουβαράκι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραμυθιού στο Χαλάνδρι που οργανώνουν ο Δήμος Χαλανδρίου και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

«Κουβάρι Κουβαράκι»
Αφήγηση: «Ιστορίες του νερού»
Το νερό σκέπασε τη γη. Λίμνες, ποτάμια, θάλασσες γίνηκαν και κρύψανε κόσμους ολόκληρους, βασίλεια τρανά, πλάσματα που ο νους δε βάζει και φόβους που όποιος ακούσει τρομάζει. Ελάτε να δούμε τι γίνεται κάτω από την επιφάνεια των νερών. Το κουβάρι των παραμυθιών θα ακολουθήσουμε κι ο καθένας θα φτάσει σ’ όποιο βάθος μπορεί. Κρατήστε γερά την κόκκινη κλωστή μονάχα!

Θεατρικό Παιχνίδι: « Το δάκρυ κύλησε»
Ένα δάκρυ ζήλεψε μια σταγόνα νερού, γιατί εκείνη ταξίδευε σε ποταμούς, σε θάλασσες, ακόμα και στα σύννεφα στον ουρανό ψηλά!! Έτσι η σταγόνα νερού την πήρε μαζί της σ' αυτό το ταξίδι!! Όμως στο τέλος κατάλαβε πως κι εκείνη είχε να ζηλέψει κάτι από το δάκρυ!!
Ένα θεατρικό παιχνίδι για να γνωρίσουμε τον κύκλο του νερού και να καταλάβουμε πως ο καθένας είναι μοναδικός για αυτό που είναι!!
Αφήγηση: Ακριβή Καλδίρη
Εμψύχωση: Σοφία Δούρη
Μουσική – Τραγούδι: Γιάννης Ρασούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου