Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

"Μαζί να τα Φάμε" στις 15 Οκτωβρίου

Φωτογραφία του χρήστη Μαζι να τα φάμε.


Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χαλανδρίου «Μαζί να τα Φάμε» διατρέχει τον 5ο χρόνο συνεχούς δράσης, στηριζόμενη αποκλειστικά σε εθελοντές. 

Σ’ αυτό το διάστημα χιλιάδες κάτοικοι της πόλης συμμετείχαν, στις 40 αγορές χωρίς μεσάζοντες που διοργανώσαμε, ψωνίζοντας φθηνά και ποιοτικά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς. 

Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης διατίθενται σε τακτική βάση, τρόφιμα σε οικογένειες (750 άτομα συνολικά) που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Τα προϊόντα προσφέρουν οι παραγωγοί αλλά και οι αλληλέγγυοι κάτοικοι της πόλη μας. Οι «τσάντες αλληλεγγύης» που έχουν ως τώρα διανεμηθεί υπερβαίνουν σε συνολικό βάρος τους 50 τόνους.
Στο μεταξύ, έχουν πραγματοποιηθεί πλήθος αλληλέγγυων δράσεων, όπως ενδεικτικά συλλογή φαρμάκων, σχολικών ειδών, παιχνιδιών, ρούχων για συμπολίτες μας αλλά και πρόσφυγες, έχουν οργανωθεί ανταλλακτικά παζάρια, ομάδα πλεξίματος, 30 δωρεάν θεατρικές παραστάσεις και άλλες δράσεις για παιδιά. 


Ευχαριστούμε όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθειά μας, ώστε το σύνθημα «κανένας μόνος του στην κρίση» να έχει νόημα και ουσία. Συνεχίζουμε... και σας περιμένουμε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στο 2ο Γυμνάσιο - Λύκειο (λεωφόρος Πεντέλης και Ιωαννίνων στην Τούφα) από τις 8:30 έως τις 13:00, στην Φθινοπωρινή σμιξοσύνη της αλληλέγγυας αγοράς του Χαλανδρίου. 


Οι εθελοντές του «Μαζί να τα Φάμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου