Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η Πλάκα των γεύσεων: Περίπατος μετά … φαγητού!


Αποτέλεσμα εικόνας για Μπακαλιαράκια του Δαμίγου

Η Πλάκα των γεύσεων
Περίπατος μετά … φαγητού!

Το Σάββατο 10 Μαρτίου, στη μια το μεσημέρι το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης οργανώνει έναν περίπατο στην Πλάκα για να γνωρίσουμε την ιστορία, αλλά και να ζήσουμε  την ατμόσφαιρα και τις γεύσεις της παλιάς αθηναϊκής ταβέρνας.

Θα μάθουμε ποιες είναι οι πιο παλιές ταβέρνες της πόλης, τα αγαπημένα στέκια των καλλιτεχνών, τους χώρους όπου γυρίστηκαν μερικές από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες, θα ανακαλύψουμε μικρές και μεγάλες στιγμές από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα.

Ο περίπατός μας θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην Ταβέρνα «Τα μπακαλιαράκια του Δαμίγου» της οδού Κυδαθηναίων 41, με έτος ιδρύσεως το 1865. Οι απόγονοι του ιδρυτή της θα αφηγηθούν στιγμές από την πολύχρονη ιστορία της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπακαλιαράκια του Δαμίγου

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπακαλιαράκια του ΔαμίγουΗ συμμετοχή κοστίζει 10 ευρώ και περιλαμβάνει εκτός από τον περίπατο ξενάγηση στο Μουσείο

Για ομάδες των πέντε ατόμων και άνω προβλέπεται έκπτωση 20%









Για όσους θελήσουν να συνεχίσουν μαζί μας με φαγητό στα «Μπακαλιαράκια του Δαμίγου», όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τα περίφημα τηγανητά μπακαλιαράκια, διαφόρους μεζέδες και φυσικά κρασί Μεσογείων, η επιβάρυνση είναι επιπλέον 10 ευρώ/ άτομο

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπακαλιαράκια του Δαμίγου

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: info@ekedisy.gr

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23 -Πλάκα, Στάση Μετρό Ακρόπολη. Τηλ. 2103250341



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου