Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πρωτομαγιά: Ο Ήφαιστος έρχεται στον Ifeelkid!





Με αυτό τον τίτλο κυκλοφόρησε ένα καινούργιο κόμικ που όμως είναι κάτι το απολύτως ξεχωριστό.
Ήφαιστος- Η αρχή του δρόμου ο τίτλος του και πίσω από τη δημιουργία του βρίσκεται το Νομαρχικαό Αθλητικό Σωματείο ΑΜεΑ "Τυρταίος" που εδρεύει στο Ίλιον.
Το κόμικ αυτό -που αναφέρεται στη διαφορειτκότητα- είναι το πρώτο μιας σειράς με ήρωα τον Ήφαιστο, φοιτητή Κοινωνιολογίας και αθλητή του Boccia (παραολυμπιακό άθλημα το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα του χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι) .
Η ιστορία είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας με αντίστοιχη ομάδα που δραστηριοποιείται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Τα σχέδια είναι του Γιώργου Σούφλα και η επιμέλεια του σεναρίου της Δώρας Τσιλικοπούλου. Το συντονισμό της δράσης  είχαν ο Μιχάλης Νικόπουλος και η Μαριλένα Καραδήμα. 
Την Πέμπτη (Πρωτομαγιά) συντελεστές αυτής της προσπάθειας θα βρεθούν μαζί μας στο στούντιο του Ifeelkid και στην Παραμυθοκουζίνα στις 7 το απόγευμα και θα κουβεντιάσουμε περισσότερα. Ίσως μάθουμε και τι θα γίενι στη συνέχεια!
Το τεύχος διανέμεται δωρεάν. Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του «Τυρταίου»: http://www.tyrtaiosamea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου